Programul Tubecon

Tubecon e un eveniment complex și un show total, care se va derula pe parcursul a două zile, de dimineață până seara târziu și va cuprinde trei zone majore: entertainment (main stage), unde creatorii tăi favoriți precum și artiști celebri vor întreține atmosfera, gaming – zonă dedicată gamerilor și fanilor lor și fashion & beauty – unde cele mai cunoscute vedete online te vor încânta cu creativitatea și frumusețea lor.

Pe lângă cele trei zone majore, Tubecon mai cuprinde workshopuri pe diverse teme legate de producția foto-video, marketing, sport, educație – inclusiv secțiuni dedicate părinților interesați să înțeleagă mai bine fenomenul social media. În plus, veți avea ocazia să participați la sesiuni de meet & greet cu creatori celebri, să experimentați diverse jocuri și alte activități sportive, educaționale sau de divertisment.

Părinții sunt bineveniți!

Tubecon e și o ocazie extraodinară pentru părinții interesați de explozia fenomenului conținutului independent să înțeleagă mai bine cum această nouă industrie le poate afecta dezvoltarea personală si emoțională a copiilor lor. Vom avea zone si activități dedicate, in exclusivitate, lor.

Echipa noastră lucrează la program – discuțiile cu creatorii de conținut și cu alți experți din domeniu sunt în plină desfășurare.

Vom reveni cu detalii pe parcursul derulării proiectului.

X
X