Vino în echipa de voluntari

Îți plac evenimentele mari și cu o doză uriașă de distracție? Te simți bine în echipă, rezolvând situații neprevăzute și simțind că faci diferența? Ești consumator avid de video și ești la curent cu tot ecosistemul de vlogging și social media?

Vino în echipa de voluntari pentru cel mai mare eveniment de vlogging și video din România. 

Așteptăm peste 10.000 de oameni, coordonăm peste 200 de creatori de conținut din România și din alte țări, pregătim 3 zone tematice și 1 scenă de mari dimensiuni – totul pentru un show nemaivăzut de 12 ore. 

Ca voluntar, activitățile de care să fi responsabil pot fi: amenajare, marcare si stabilire spații/ culoare/ dirijare trafic, distribuire kituri de participare, amenajare zone puncte de alimentare, asistenta participanti, asistenta invitați, VIP, creatori, asistență access, infopoint, distribuire/ vânzare produse promoționale, foto/video, etc.

Pentru efortul tău, vei avea din partea noastră un certificat de participare, o recomandare pentru ajutorul oferit, masă, acces gratuit în toate zonele Tubecon, echipament marca Tubecon (tricou/ șapca/etc) și o experiență fabuloasă în culisele organizării unui astfel de eveniment.

Înscrie-te in echipa noastră

1 + 9 =

X
X